30 Ağustos 2008 Cumartesi

1.Hafta | Bugsaşspor - EYÜPSPOR

Bugsaşspor - EYÜPSPOR
Tarih: 31 Ağustos 2008
Saat: 17.00
Stad: Ankara Ostim
Hakemler: Mustafa Yılmaz (O), Halil Ertan Yılmaz (Y), Onur İçyer (Y), Sedat Sert (D)

Yepyeni bir kadro ile Eyüpspor

İstanbul’un TB2L’deki temsilcilerinden Eyüpspor, Türkiye Finans Katılım Bankası işbirliği yolunda önemli adımlar attı. Bu sezon ligde ağırlıklı olarak 1989-90 doğumlu sporcularla mücadele edecek olan Eyüp, mücadeleci ve genç bir kadro kurarak dinamik bir takım oluşturdu.
*
İstanbul temsilcisinin antrenörü Türkay Çakıroğlu, ilk etap çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek, “Sezona en iyi şekilde hazırlanmak için Bolu, Aladağ’ da 2 etapta planladığımız hazırlık döneminin ilkini tamamladık. Cumartesi günü tekrar Aladağ’daikinci etap çalışmaları için kampa gireceğiz. Bizlere bu imkânı sunan kulübüme ve idarecilerime çok teşekkür ediyorum. Eyüp’e yakışır genç bir takım oluşturduk. Hedefleri olan Eyüpspor, Türk basketboluna şimdi olduğu gibi gelecekte de önemli yatırımlar yapacaktır. TB2L’ de kalıcı bir takım olarak Türk basketboluna genç yetenekleri kazandırmak istiyoruz” dedi.
*
OYUNCU KADROSU
Alpella’dan Hasan Seçkin,
Darüşşafaka’dan Andrei Sirbu,
Gazi Üniversitesi’nden Onur Sevinç ve Bilal Öz,
Gölcük Belediye’den Mustafa Aslantaş,
Mersin Büyükşehir Belediye’den Asım ve Sadık,
Galatasaray’dan Semih,
Akçakoca’dan Erhan ve
Macaristan’dan Oğuz
kadroyu oluşturan isimler.

Kaynak: İstanbul Basket

18 Ağustos 2008 Pazartesi

Neyin Nesi?

Geçtiğimiz sezon önemli bir çıkış yaparak play-off oynama başarısı gösteren TB2L’nin sürpriz takımı Eyüp 2008-2009 sezonuna da sürpriz bir transferle başladı. Geçtiğimiz sezonki kadroda ciddi bir revizyona gittiklerini açıklayan Eyüp coach’u Türkay Çakıroğlu, “Geçtiğimiz sezonki kadromuzu tümüyle değiştirdik. Genç ve yetenkli oyunculardan oluşturduğumuz kadro ile oynayıp mücadeleci bir takım oluşturacağız. Bu genç oyuncuların yanına ağabeylik yapacak tecrübeli ve deneyimli isimler eklemeyi düşünüyoruz. Yarın (18.08.2008) Bolu Aladağlar’a sezon öncesi kondüsyon ve ağırlık çalışması yapacağımız bir kampa gidiyoruz. Dönüşte daha çok netleşen kadromuzla hazırlık maçları yapmaya başlayacağız” dedi.

Burda dıkkatımı ceken en önemli konu Zaza nın basketbolcu olarak mı yoksa antrenor olarak mı yer alacagı.Basketbolcu olarak bırsey katamayacagı ve Mehmet Kahyaoglu gıbı klubeye mahkum olacagı aşikar.Bir ara antremana ugrayıp gelişmeleri öğrenmek farz oldu.

7 Ağustos 2008 Perşembe

Basketbol | Fikstür 2008/09

1.Hafta: Vestel - EYÜPSPOR
2.Hafta: EYÜPSPOR - Akçakoca Poyraz
3.Hafta: Bornova Belediyesi - EYÜPSPOR
4.Hafta: EYÜPSPOR - Bursaspor
5.Hafta: Ormanspor - EYÜPSPOR
6.Hafta: EYÜPSPOR - T.E.Dağcılık
7.Hafta: EYÜPSPOR - Trabzonspor
8.Hafta: Fmv Işık - EYÜPSPOR
9.Hafta: EYÜPSPOR - Olin
10.Hafta: Gazi Üniversitesi - EYÜPSPOR
11.Hafta: EYÜPSPOR - Genç Telekom