30 Eylül 2009 Çarşamba

Biraz da multimedia



Bir de video linki ile kapayalım 4 küçük, 1 büyük otobüsle gittiğimiz İstanbulspor maçını.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=138777359524&oid=125978517933

25 Eylül 2009 Cuma

Bim Bam Bom Çok Şükür Dostlar

Bim bam bom çok şükür dostlar
Bizimde artık resmi sitemiz var =)


Evet Yeni yönetim geldiği günden beri ilk olumlu hareketi yaparak
www.eyupspor.org adresını faalıyete gecırdı.Hatta birde basın acıklaması yapmıslar,hep beraber bu yazıyı okuyalım.

''Eyüpspor bayrama değişimlerle girdi. Kaybedilen göztepe maçı sonrası yönetim kurulu toplanıp teknik heyette değişiklik yapma kararı aldı.



Konu ile ilgili olarak başkan torun şunları söyledi.

19.09.2009 cumartesi saat 16 : 00 da başlayan ve 0-1 kaybettiğimiz Göztepe maçı sonrası acilen toplanan Yönetim Kurulumuz, "Teknik Direktör Nevruz Şerif ile Antrenör Gökhan Yaşar ve Kaleci Antrenörü Bülent Yenigün'ü SPORTİF DİREKTÖR ADNAN DİNÇER'E bağlanmasına ve onun onaylayacağı programa göre takımı çalıştırmalarına karar vermiştir."

Bu karar 19.09.2009 günü saat: 21,30 da Sayın Nevruz ŞERİF'E bildirilmiştir. 21.09.2009 tarihinde ise Tesislerde karar yazılı olarak Nevruz Şerif'e iletilmiştir. Kendisi Sportif Direktöre bağlanmayı kabul etmediğini sözlü ve yazılı olarak ifade ederek, maaş alacaklarının verilmesini ve karşılıklı olarak sözleşmenin feshine gidilmesini talep etmiş, yardımcıları da aynı görüşte olduklarını beyan ederek, şahsi eşyalarını alarak tesisten ayrılmışlardır. Kendilerinin şahısları ile bir sorunumuz olmamıştır. Ancak Eyüpspor Kulubünün bulunduğu yer itibariyle bu kararın acilen uygulamaya geçilmesi gerekmekteydi. Kulüp menfaatleri için gereken müdahale yapılmıştır. Ayrılan Teknik Heyete çalışma hayatlarında başarılar dilerim. Takımı Sportif Direktör Adnan DİNÇER bey ile Alt Yapı Antrenörü Suat AK çalıştıracaklar. Önümüzdeki günler de daha detaylı açıklamalar yapılacaktır." "Tüm Eyüpspor'a gönül verenlerin ve Taraftarlarımızın gönülleri rahat olsun. Takımımız layık olduğu yere hızla yükselecek ve hedefini yakalayacaktır. Bu vesile ile Tüm Eyüplülerin Ramazan Bayramlarını kutlar, sağlıklı, mutluluk dolu daha nice bayramlar görmelerini CENAB-I ALLAH'TAN dilerim."


Muammer TORUN
Başkan


http://www.eyupspor.org/?id=1&page=news&hid=16

Teknik direktorluk konusu cok uzun zaman alacak bir konu ama kısaca değinirsek Adnan Dinçer,Suat Ak ikilisi kısa bir dönem çalıstıracaklar takımı.Bu görev için ön plana çıkan ilk isim Hamza Hamzaoğlu.İstanbulspor maçı sonrası gidişata göre durum şekillenir.
Maç mı ne olur? Bu hafta nedense içimde bir ümit var macı kazanacagız diyor.Pazar günü Bahçelievlere akıp gösterelim bakalım.

6.Hafta | İstanbulspor - EYÜPSPOR

Tarih: 27.09.2009
Saat: 15.00
Stad: Bahcelievler İl Özel İdare

Oynanan 4 mac, alınabilen 1 puan, atilabilen gol yok. İşlerin iyi gitmediği aşikar. Bu haftaki rakip yine ülkenin köklü takımlarından İstanbulspor. Onların da an itibariyle durumu pek parlak değil. 5 maçta alınan 5 puan var. Bizim aksimize fazla atıp fazla yiyorlar. 5 maçta yenilen 10 gol ile grubun en çok gol yiyen takımı durumundalar.

Lamı cimi kalmadı bizim için artık. Puan veya puanlar çıkarılmalı bu maçtan ve mümkünse gol atılmalı. Geçen sezon da sezona kötü başlamış, nispeten iyi bitirmiştik. Bu sezon da böyle olmasını istiyorsak, treni kaçırmamak için bu maçtan iyi sonuçla ayrılmak durumundayız...

Saldır EYÜPSULTAN!

19 Eylül 2009 Cumartesi

Eyüpspor - Göztepe

Gruplar belirlendiğinde beni en çok heyecanlandıran maç geldi çattı. İstanbul'da olsam illa ki tribunde yer almak isteyeceğim bir maç olurdu Eyüpspor-Göztepe maçı. Tribünüyle, geçmisiyle bu ülkenin en köklü takımlarından biri Eyüp'e geliyor. Hoşgeliyor, sefa geliyor. Gönül, Göztepe'nin bu ligleri hiç yaşamamış olmasını temenni ederdi elbette ama madem yaşanacağı varmış, Eyüp'te Göztepe'yi ve taraftarını ağırlamanın güzelliğini yaşamak da bize düşüyor. Lakin maç arefe günü oynanacağı için ve Göztepe tribünü bir önceki deplasmanda yaşadığı soruların yaralarını sarmaya çalıştığı için beklendiği kadar kalabalık olamayacaklarmış. Yaklaşık 200 kişi olabileceklermiş.

Sahada kalbim Eyüpspor ile tabii ki. Baba semti, gönül bağı var arada o kadar. Lige kötü bir başlangıç yapılmış, 3 maçta gol atılamamış, sadece 1 puan alınabilmiş. Buna bir son vermek lazım. Ancak diğer taraftan Göztepe'nin de Eyüpspor ile oynayacağı maçlar haricindeki maçlarda gerekli skorları alıp 1.lige yükselmesini can-ı gönülden istiyorum. Velhasıl, sahada Eyüpspor, tribünde dostluk kazansın ve ayrıyetten Göztepe yıl sonunda bir üst lige çıksın...

14 Eylül 2009 Pazartesi

Zaferden az, yenilgiden çok şey öğrenir miyiz?

Yanlış hatırlamıyorsam 12-13 yıl olmus eflatun-sarı renklerin peşinden koşmaya başlayalı.Zaman zaman iyi zaman zaman kötü sezonlarımız oldu.Zamanında Konyadan 10,Asaştan 6 yemiştik lakin hiçbirinde dünkü oynanan futbol ve düşülen durum kadar utanmamıştım oynadıgımız futbol!'dan.
Geçen haftaki Sarıyer maglubıyeti kafamızda olumsuz dusunceler bırakmıs ve bu hafta boyu kafamızda,

- Boyle devam edersek işimiz zor,Yok yok ders almışlardır,tomarla para sayıldı en kötü berabere kalırız yahu.. Gibi tezlerimizi çürüten olay bugun saat 16.00 la 18.00 arası Eyup stadında sunuldu bizlere.
Evet sunu acıkca soyluyorum ilk kez stadımdan utançla ayrıldım.Bugun yaşanan bu utanc tablosunun bas rollerinde Yönetim+Teknik Direktör+Futbolcular üçgeni mevcuttur.

Yönetimden başlayalım;Ahmet Malatyalı gorevden ayrıldıgında oh kabus bitti der gibisinden mırıldandıgında,ben şu yeni yönetimi bir tanıyalım demiştim.(Kişi kesınlıkle burda kendını övmüyor.)Yönetim cok gec olustu transferde cok buyuk hatalar yapıldı.Oyuncu taban fıyatları cok yuksek tutuldu.Oyuncularda oyuncu olsaya gam yemicez.Teknık dırektor yanlışından bile donulememesı bu yonetımın bende hayal kırıklıgı yaratmasına baş sebebdir,yada gectıgımız hafta ıcı kendı oyuncusunu suçlayan bir başkan..

Teknik Direktör veya Teknık İdare: Bu takımın basına bu antrenor getırıldıgı gün bile en az 20 oyuncusu vardı.Üstüne 10 tane transfer yapıldı.Transferler iyiydi veya kötüydü buna sözüm yok.Peki sevgılı Nevruz Şerif bu takım hiç mi kros yapmadı?Hiç mi takım savunması,hiç mi hücüm varyasyonu calısmadı.Bu takımın orta sahasına hiç mi pas yapılmak ögretilmedi? Elbette bu oyuncular daha dun başlamadılar futbola,keşke öyle olsalardı ama Hocada cıksın desin ki biz 2 macta bunu yaptık.Çık soylesene kardesım biz takım defansı yapamıyoruz ama hucumda fena değiliz..Yok nerdeee..Bu takımda olan bir şey var o da ''HİÇBİR ŞEYİN OLMADIĞI BOŞ BİR BİDON'' oldugumuzdur sevgili hocam.

Futbolcu : Bu üçlemede benim en az hata buldugum taraf.Belki para alamadınız,belki iyi calıstırılmadınız veya iyi taktık alamadınız.Ama cıkıp biraz mücadele etmek bu kadar mı zor.Armadaki ay-yıldız ı gorunce o takımın kurucularının kurtulus savasında savastıgını bildikleri halde hiç mi şevk duymazlar.Biz taraftarlar gecen yıl iç sahada bu takım 10 macta galıbıyet alamamasına ragmen bu takımı ayakta alkıslamadı mı?
Ne bu nankörlük,işgüzarlık,emek hırsızlıgı..İnsanlar o statlara belkı en guzel zamanlarını veriyor fakat sizin gibi beyefendiler değil galibiyet veya puan,2 tane pas bile yapamıyorsunuz..Unutmayın bu taraftarın sizden tek isteği galip gelmek değil,o formanın içindeyken yensenızde,yenılsenızde,parasızda kalsanız,sakatta olsanız sonuna kadar mucadele etmenizdir.

Bundan sonra yapılacaklar??: Çarşamba günü Konya Şekersporla oynuyoruz.Bugunku tabloya gore mahalleden 11 kişi cıkarsak bizim takımı maglup ederiz.Rakıp Konya Şeker bizim mahalle takımından daha kuvvetli oldugundan fazla zorlanmazlar diye dusunuyorum.Bir tane Eyüplü çarşamba takımım ordan puan veya puanlar alır diyemez.Ruh yok,kuvvet yok,inanç yok.Böyle bir takıma benimde diyecek tek sözüm var 'Biraz kenetlenmeleri'.Zaten kötü oynuyoruz,kondısyon ve varyasyon eksıgımız var.Tek yapacagımız sey cok fazla yardımlasıp,tek yumruk olup ordan puan veya puanlar almak.İnsallah sapkayı önümüze koyar bir bakarız halimize.Cunku hakıkaten bu durum içimizi acıtıyor.
Konya Şeker macındada maglup olursak tahmınımce Nevruz Şerif le devam edilmez.Beraberlık alırsak Göztepe macının skoru beklenır.Galıp gelirsek önümüzdeki 3-4 macın neticelerine göre hareket edilir.
Hakimiyet bende olsa ne yaparım? = Önce yaz donemınde takımı yatıran hocadan başlar,sonrada bu süpersonık !! transferlerde katkısı olan herkesi takımdan uzaklastırırım.Çok mu sert olurum,bilmiyorum.Ama ben taraftarım ve o formayı o ruhsuzların üstünde görmek beni rahatsız ediyor.Soylenecek cok fazla sey var ama kısısel suclamaya henuz başlamayacagım.(T.d hariç)