26 Haziran 2008 Perşembe

Erhan Kayar Eyüpspor da

Geçen yıl Samsunspordan kiralık alınan ve tüm sezon Balıkesirspor da defansın belkemiği olan Erhan KAYAR,tüm sezon boyunca bir çok takımın transfer listesinde yer almış Bank ASYA klüplerini bile peşinde koşturmuştu.

Balıkesirspor'un da transfer listesinin başında yer alan ERHAN KAYAR salı günü kendisini iki yıllığına EYÜPSPOR a bağlayan imzayı attı.

Eyüpspor Kulübü Teknik Direktörü Nurettin YILMAZ yaptığı açıklamada, 23 yaşındaki stoperle yürütülen görüşmelerin olumlu sonuçlandığını, genç oyuncuyla 1+1 yıllığına prensipte anlaşmaya vardıklarını söyledi. Yılmaz, ''Geleceğin takımını oluşturma yönündeki çalışmalarımızı emin adımlarla sürdürüyoruz'' dedi. Eyüpspor Başkanı Ahmet MALATYALI , dış transfer çalışmaları konusunda da yoğun bir çaba içinde olduklarına değinerek, şöyle konuştu:
"Takımı başına geldiğim günden beri söylediğim gibi takımımıza en yararlı olacak oyunculara eflatun-sarı formayı giydirmek istiyoruz. Taraftarımız yeni sezonda, mücadele eden, keyif veren ve kazanma arzusunu sahaya yansıtan ve Bank Asya 1.Ligi hedefleyen bir takım izleyecek. Eyüpspor, başarısıyla adından söz ettirecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz, transfer çalışmalarımızı kulübümüzün menfaatleri çerçevesinde sessiz bir şekilde sürdürüyoruz. Anlaşma sağladığımız oyuncuları da açıklıyoruz.Yaptığımız transferlerle ileriye dönük iddialı ve güçlü bir ekip oluşturduklarını ifade ederek, ''Artık camianın her kesiminde heyecan ve ileriye dönük bir güven var. Taraftarımız ve camia, bu özverimizin karşılığında kulübüne sahip çıktığını gösterdi, gösterecektir de'' dedi.

Ahmet Malatyalı, ''Erhan KAYAR transferi bu anlamda ayrı bir prestijdi. Takımla beraber başarılı bir sezon geçireceğine inancım tam. Erhan KAYAR uzun bir dönem izlenip takıma katıldı. Teknik Heyet ile transferde uyumlu çalıştık.

Erhan KAYAR ise "Taraftarın ve camianın desteğiyle yeni sezonda özlediği Eyüpspor ve beklediği başarılara kavuşacaktır'. diye konuştu.

kaynak :balikesirspor.org

1 yorum:

Semt Aşığı dedi ki...

Hayırlı olsun.Hiç takip etmedim ama bu sene göreceğiz inşallah.