25 Eylül 2009 Cuma

Bim Bam Bom Çok Şükür Dostlar

Bim bam bom çok şükür dostlar
Bizimde artık resmi sitemiz var =)


Evet Yeni yönetim geldiği günden beri ilk olumlu hareketi yaparak
www.eyupspor.org adresını faalıyete gecırdı.Hatta birde basın acıklaması yapmıslar,hep beraber bu yazıyı okuyalım.

''Eyüpspor bayrama değişimlerle girdi. Kaybedilen göztepe maçı sonrası yönetim kurulu toplanıp teknik heyette değişiklik yapma kararı aldı.



Konu ile ilgili olarak başkan torun şunları söyledi.

19.09.2009 cumartesi saat 16 : 00 da başlayan ve 0-1 kaybettiğimiz Göztepe maçı sonrası acilen toplanan Yönetim Kurulumuz, "Teknik Direktör Nevruz Şerif ile Antrenör Gökhan Yaşar ve Kaleci Antrenörü Bülent Yenigün'ü SPORTİF DİREKTÖR ADNAN DİNÇER'E bağlanmasına ve onun onaylayacağı programa göre takımı çalıştırmalarına karar vermiştir."

Bu karar 19.09.2009 günü saat: 21,30 da Sayın Nevruz ŞERİF'E bildirilmiştir. 21.09.2009 tarihinde ise Tesislerde karar yazılı olarak Nevruz Şerif'e iletilmiştir. Kendisi Sportif Direktöre bağlanmayı kabul etmediğini sözlü ve yazılı olarak ifade ederek, maaş alacaklarının verilmesini ve karşılıklı olarak sözleşmenin feshine gidilmesini talep etmiş, yardımcıları da aynı görüşte olduklarını beyan ederek, şahsi eşyalarını alarak tesisten ayrılmışlardır. Kendilerinin şahısları ile bir sorunumuz olmamıştır. Ancak Eyüpspor Kulubünün bulunduğu yer itibariyle bu kararın acilen uygulamaya geçilmesi gerekmekteydi. Kulüp menfaatleri için gereken müdahale yapılmıştır. Ayrılan Teknik Heyete çalışma hayatlarında başarılar dilerim. Takımı Sportif Direktör Adnan DİNÇER bey ile Alt Yapı Antrenörü Suat AK çalıştıracaklar. Önümüzdeki günler de daha detaylı açıklamalar yapılacaktır." "Tüm Eyüpspor'a gönül verenlerin ve Taraftarlarımızın gönülleri rahat olsun. Takımımız layık olduğu yere hızla yükselecek ve hedefini yakalayacaktır. Bu vesile ile Tüm Eyüplülerin Ramazan Bayramlarını kutlar, sağlıklı, mutluluk dolu daha nice bayramlar görmelerini CENAB-I ALLAH'TAN dilerim."


Muammer TORUN
Başkan


http://www.eyupspor.org/?id=1&page=news&hid=16

Teknik direktorluk konusu cok uzun zaman alacak bir konu ama kısaca değinirsek Adnan Dinçer,Suat Ak ikilisi kısa bir dönem çalıstıracaklar takımı.Bu görev için ön plana çıkan ilk isim Hamza Hamzaoğlu.İstanbulspor maçı sonrası gidişata göre durum şekillenir.
Maç mı ne olur? Bu hafta nedense içimde bir ümit var macı kazanacagız diyor.Pazar günü Bahçelievlere akıp gösterelim bakalım.

1 yorum:

Ömer dedi ki...

Dizayn kotu ama hic yoktan iyidir.